10 Aug Gratis laks og en titt i merdene
Gildeskål Forskningsstasjon (Gifas) og Salmon Center slår på stortromma og arrangerer Åpen dag på Valnes i Bodø lørdag den 12. august.
Det blir muligheter til å få servert grillet laksemiddag med mye godt tilbehør. Kokk på stedet er kjendiskokken Henning Gjestang Johansen som er godt kjent for sine fiskeretter.
-Vi har bestilt mye laks og jeg tror nok det skal bli nok til alle, sier Monica Nilsen på Salmon Center.
Under Åpen dag blir det anledning til å treffe oppdrettsnæringen på nært hold. Det blir også muligheter til å få seg en tur i RIB for å få se laksen på nært hold i merdene. Det blir også lagt opp til visning ute på fôrflåta til Gifas i Storevika, ikke langt fra Valnes Marina.
-Det beste er at alt er helt gratis, understreker Monika Nilsen.
Monica Nilsen er blant vertskapet når Salmon Center og Gifas
inviterer til åpen dag i Bodø på lørdag.
Tekst og foto: Lars Antonsen